Compunere despre prietenie, sinceritate, înţelegere, încredere, reguli, respect

28
1539

Tema de astăzi este o compunere în care trebuie folosite următoarele cuvinte:prietenie, sinceritate, înţelegere, încredere, reguli, respect.

compunere despre prietenie, sinceritate, înţelegere, încredere, reguli, respect
O compunere despre prietenie, sinceritate, înţelegere, încredere, reguli, respect

Între mine şi colegii mei de clasă există o prietenie strânsă. În fiecare zi ne bucurăm să ne întâlnim la şcoală, să învăţăm, să ne petrecem pauzele împreună. Chiar dacă uneori ne mai și certăm, reuşim să trecem peste cele întâmplate, deoarece între noi există o relaţie de colegialitate sinceră. Colegii mei de clasă, fetiţele şi băieţii, au încredere reciprocă în ei. Atunci când un coleg îşi uită un creion sau un pix acasă, ceilalţi sar în ajutorul lui, fără să stea pe gânduri. Atunci când un coleg de bancă rămâne în urmă sau nu înţelege, noi ceilalţi facem tot ce putem să îl ajutăm.

După ore suntem cei mai buni prieteni. Obişnuim să ne petrecem timpul liber împreună, să mergem la film, să ne jucăm pe computer sau chiar să mergem la McDonalds. Tot împreună noi practicăm şi sport.

Toate aceste activităţi le putem face împreună pentru că respectăm câteva reguli. Printre aceste reguli se numără următoarele: nu ne batem, nu ne certăm, avem încredere unii în alţii, ne respectăm, nu suntem invidioşi şi ştim că prietenia este importantă pentru noi toţi.

28 COMENTARII

  1. Suuper!M-a ajutat foarte mult schimband cateva cuvinte,pentru ca sun a treia…Colegialitate si restul…super!Am luat FB cu ea la tema.Iti multumesc foarte mult!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here