O compunere despre casa mea (casă)

50
6502

O scurtă descriere a unei case cu curte, utilă pentru o compunere despre casa mea cu titlul Casa mea. Vezi și o compunere despre casa mea (apartament).

Descrierea camerei mele
Descrierea camerei mele

Casa în care locuiesc eu are o curte mare cu mulți pomi. Legătura între poartă și casă este asigurată de o alee pietruită. Vara, în jurul aleii, crește o iarbă deasă, care se aseamănă cu un covor bine îngrijit. Privită de la depărtare, casa în care locuiesc aduce cu o casă din povești. Personajul care dă viață curții mele de basm este cățelul meu, Grivei. Vesel și mereu cu chef de joacă, cățelușul meu drag și scump mă întâmpină cu o ploaie de lătraturi de fiecare dată când mă întorc de la școală.

Trecând prin sufrageria mare, cu pereți colorați, în mijlocul căreia tronează un televizor mare cu ecran plat și o canapea pufoasă și comodă, ajungi în camera mea. De cum deschizi ușa, te simți precum Alice în țara minunilor. Camera este bine luminată de ferestrele largi și are pereții vopsiți în roz. Patul și biroul au culoarea roșie, iar pe jos este așternută o mochetă cu model floral. De pe pereți îmi zâmbesc afișe cu personajele mele preferate din desenele animate: Fetitele Powerpuff și fetele din Spioanele.

Dulapul din colțul camerei are culoarea albastră. Dacă deschizi larg ușile, din dulap zâmbesc hăinuțele mele viu colorate, frumos aranjate, unele lângă altele. Dintre toate hainele care sunt în dulap, cel mai mult îmi place o rochiță roșie, care așa cum spune mama, mă face să seamăn cu Scufița Roșie.

Colegele mele m-au vizitat de multe ori și au fost plăcut impresionate de casa mea, dar mai ales de camera mea.

50 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here