Compunere timp liber – În vizită la Disney Land

0
3894

O compunere despre timp liber cu titlul „În vizită la Disney Land”. Textul este despre o fetiță care primește drept cadou de ziua ei o vizita la Disney Land.

Compunere in vizita la Disney Land
În vizită la Disney Land

Peste o săptămână este ziua mea. Oare ce o să primesc cadou? Mama mi-a spus că anul acesta nu va putea să îmi organizeze o petrecere. Nu sunt supărată pentru că mama are grijă de programul meu liber în tot decursul anului. Mă duc cu ea la înot la piscină vara, merg la patinoar iarna, la film, la teatru, la “Escape Room”, la tenis. În plus, sunt invitată de prietenele mele la serbările zilelor lor de naștere care sunt organizate mereu în locuri drăguțe.

Zilele trec și ziua mea se apropie. Sâmbătă voi împlini 10 ani. Este primul meu deceniu fericit de viață.

Ads

Vineri dimineață, am fost trezită din somn de mama. În primele clipe am avut senzația că trebuie să mă trezesc să merg la grădiniță. Mama mă trezea întotdeauna atunci. Dar m-am dezmeticit repede.

— Bună dimineața! spuse mama. Hai, trezește-te că avem treabă. Îmbrăcate-te și hai să îți iei micul dejun că trebuie să plecăm. Astăzi avem drum lung de făcut.

M-am sculat din pat, un pic îngrijorată. Oare ce s-a întâmplat de s-au precipitat lucrurile? Am mers în bucătărie, am mâncat un mic dejun delicios, pregătit de mana și ne-am pregătit să ieșim din casă. Două geamantane ne așteptau în hol.

— Mama, ce se întâmplă? Unde mergem, s-a întâmplat ceva rău cu bunica? am întrebat îngrijorată.
— Nu, iubita mea fiică. Bunica este foarte bine, sănătoasă. Noi două vom pleca astăzi la Disney Land, la Paris. Vom petrece împreună un weekend acolo și vom sărbători ziua ta de naștere. Plecăm chiar acum! Ce zici?
— Mămica mea cea a mai iubită, ce bucurie mi-ai făcut. Este cea mai mare surpriză pe care am primit-o în viața mea.

Am petrecut un weekend de vis. Am vizitat cei mai frumos parc de distracții. Am văzut Parisul de sus, din roata cea mare. Am intrat la toate locurile de joacă: la roller coster, la casa cu vampiri, cu barca pe diferite canale. Am vorbit și am făcut poze cu personaje din desene animate. Am cumpărat suveniruri minunate și am mâncat cele mai delicioase waffels.

Ne-am întors acasă fericite. Nu știu cine era mai fericită. Mama, pentru că a reușit să îmi ofere un cadou deosebit sau eu, care nu am visat niciodată să îmi sărbătoresc ziua de naștere la Disney Land și că am cea mai bună mamă de lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.