O compunere despre casa mea (apartament)

27
16347
O scurtă descriere a unei apartament, utilă pentru o compunere cu titlul Casa mea. Vezi şi O compunere despre casa mea (casă).

Eu locuiesc într-un bloc cu 10 etaje din cartierul Berceni. În jurul blocului sunt mulţi copaci, la umbra cărora mă joc vara împreună cu prietenii din bloc. În apropierea blocului, la o stradă distanţă există şi un loc de joacă pentru copii unde există leagăne şi tobogane.

Apartamentul în care locuiesc are trei camere. Una este a părinţilor, alta a mea, iar cea de-a treia a surorii mele. Camera mea este cea mai frumoasă. Mi-am personalizat-o în aşa fel încât să mă simt bine în ea. În partea stângă a camerei am un pat foarte moale, cumpărat de la IKEA, iar în partea dreaptă am un birou la care îmi fac lecţiile. Pe birou am aşezat un laptop de la care intru pe internet. Chiar lângă birou am şi o bibliotecă maronie cu mai multe cărţi în ea.

Bucătăria este spaţioasă, în mijloc este amplasată o masă cu patru scaune. Aici luăm masa în familie în fiecare zi şi tot aici fiecare din cei patru membri ai familie povestim ce am făcut peste zi. În bucătărie mai există un frigider mare şi un dulap cu veselă. Dar cel mai interesant lucru din bucătăria este cuşca în care locuieşte papagalul meu, Ciufuleţ. Eu l-am botezat aşa pentru că are un moţ în vârful capului.

Ads

Chiar dacă nu este un apartament foarte mare, casa mea este caldă şi primitoare cu toţi cei care îi trec pragul.

27 COMENTARII

  1. avet dreptate cui nui place sas faca alta mai buna dar cine isi face ca nui nimenea in stare daca o cautat aicea dupa compuneri i punetiva mintea la contributie

  2. da e foarte buna, mai ales ca posibil e scrisa de un copil mai mic ce sa straduit mult, iar voua de nu va place atunci de ce copiati de aici a? vreti doar sa spuneti ca e urita, dar in sufletul vostru (posibil) exista o lumina ce stie adevarul, iar adevarul e ca va place foarte mult!

  3. Sunt deacord lucrarea, e destul de buna, daca cuiva nu-i place sa o faca singur, mie mi-a placut, nu am copiat totul ca nu e casa mea in descriere dar m-am inspirat, si consider ca e lucrare buna

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.