Compunere – jucăria preferată a unui băiat

11
4089

O compunere despre jucăria preferată a unui băiat: un elicopter comandat de la distanță.

Compunere - jucaria preferata a unui baiat
Jucăria preferată a unui băiat

Cel mai frumos cadou pe care l-am primit până acum este un elicopter cu telecomandă. Este mic, cântărește foarte puțin, dar este agil și poate fi controlat foarte ușor cu ajutorul telecomenzii. Din aceste motive poate fi folosit în spații închise, cum ar fi interiorul apartamentului în care locuiesc eu.

Dacă la început mi-a fost greu să-l controlez și părea imposibil să nu-l lovesc de pereți, acum am devenit un adevărat expert în a-l mânui. Chiar dacă am mai avut jucării cu telecomandă, acest aparat de zbor m-a cucerit în totalitate. De dimineața până seara, atunci când timpul îmi permite, eu și elicopterul meu facem adevărate raiduri prin apartament. Am imaginat și o serie de activități din ce în ce mai grele cu această jucărie, cum ar fi: aterizarea la punct fix, ridicare unor obiecte ușoare și deplasare lor pe distanțe scurte sau chiar zborul în condiții deosebite – în plin vânt produs de ventilatorul din cameră. În weekendul viitor mi-am propus să-l scot afară, să văd cât de sus poate zbura. O altă curiozitate pe care o am legată de acest elicopter este dacă reușesc să-l controlez pe ploaie.

Ads

Este de prisos să spun că a devenit jucăria mea preferată. Aproape că nu mai am ochi pentru celelalte jucării pe care le dețin. Prietenii mei cei mai buni, Vasile și Ion l-au văzut și l-au apreciat. I-am convins și pe ei să-și cumpere. Atunci când o vor face, vom ieși afară și vom înălța la cer aparatele. Am și ales cum se va numi numele grupului nostru de elicoptere: „Escadrila neînfricată”.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.