Compunere – Mama mea, descriere portret fizic și moral

202
46252

O scurtă compunere descriptivă despre mama mea. Textul este un portret fizic și moral al mamei mele.

compunere descrierea mamei mele
Descrierea mamei mele, portret fizic și moral

Mama mea are 35 de ani și este o femeie foarte frumoasă. Este scundă, are ochi căprui și pătrunzători, iar părul lung și castaniu, îl are mereu aranjat și pieptănat. Ochii ei sunt meru blânzi și mă privesc întotdeauna cu dragoste, duioșie și căldură. De multe ori cu o simplă privire reușește să mă calmeze sau să mă încurajeze.

Mama este o persoană harnică și nu se plânge niciodată, indiferent ce are de făcut. În fiecare dimineață, când ma trezesc, o zăresc în bucătărie pregătindu-mi micul dejun. Apoi mă duce la școală, iar de acolo merge la serviciu. Indiferent dacă este acasă sau la serviciu, mama mea este o persoană energică și foarte entuziastă în tot ceea ce face.

Când sunt bolnavă, cine mă poate îngriji cu atâta bunătate ca mama?! Eu pentru toate acestea, o iubesc mai mult decât pe orice ființă din lume. Și oricât voi face pentru ea nu va fi deajuns. În câteva cuvinte, mesajul meu pentru mama mea este acesta: „Mamă, tu ești cea mai bună dintre mamele din lume. Aș vrea să cresc mare ca să poți să fii mândră de mine, așa cum sunt și eu de tine” .

202 COMENTARII

  1. E foare -foarte frumoasa nici eu nu pot sa scriu atat de aranjat si dragut ect. ☺
    Nu stiu de ce la altii nu le place ,nu pot sa schimbe unde nu e la fel cu mamele lor .
    Sunt prea lenese.😑

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here