O întâmplare neobișnuită – compunere

108
8689

O compunere despre o întâmplare neobișnuită, la care asistă un nepot împreună cu bunicul său.

O întâmplare neobișnuită
O întâmplare neobișnuită

Vara trecută, împreună cu bunicul meu, ne îndreptam spre pădurea din apropierea satului de munte. Pentru a ajunge acolo trebuia să trecem peste o apă. Deoarece pârâul avea ape destul de repezi, sătenii din apropiere au construit o punte.

Cum ne apropiam noi de locul de trecere peste apă, am zărit de la depărtare, pe malurile pârâului, două capre sălbatice. Ca un la un semn, ambele capre s-au hotărât să treacă pe punte. Una venea dintr-o parte, iar alta din cealaltă parte. S-au întâlnit la mijlocul punții și s-au oprit. S-au privit una pe cealaltă preț de câteva secunde. Cum puntea era strâmtă, cât să încapă un om, nu au avut loc de trecere una pe lângă cealaltă. Cum nici una nu vroia să se dea la o parte s-au luat la bătaie. Gâlceava a ținut puțin timp. S-au lovit de câteva ori după care au căzut în apă. Probabil că apa rece le-a făcut bine. Au încetat să se mai bată și s-au îndreptat tăcute spre păduricea din apropiere.

Ads

În tot acest timp, eu și bunicul meu ne-am oprit și am privit amuzați întâmplarea. După ce am văzut că întâmplarea a avut un final fericit, ne-am apropiat de punte. Am trecut-o, după care ne-am văzut de drumul nostru.

108 COMENTARII

  1. Ar trebui sa-ti mai incalzesti cuvintele…Esti prea subiectiv.Compunerile ar trebui sa aiba multe figuri de stil si imagini vizuale,auditive,etc…Trebuie sa fie mai complexa.Mult noroc in continuare! 😉

    • Un LOL mare cat comentariul tau. Compunerea este pentru clasa a 4-a, despre ce "incalzire" vorbim sau imbogatire vizual-auditiva? In clasa a 4-a abia produci un text coerent, vezi comentariile de pe acest site.

  2. este am seaca compunrea dar pt un copil de clasa a 3 este foarte buna dar mie imi trebe de clasa a 5 si trebuie sa gasesc si ccele 5 momente ale subiectului…..pe care nu cred ca le stie toata lumea.:p

  3. da e buna da nu kemi trb mie…in fine molti au dreptete nu vezi prea des kapre kare trk punti….bravo ai imginatie…sh nu te lua dupa keilalti k sunt rautakiosi …..dak nu va konvine…puneti-va kapul la kontributie…sh faketi voi alta mai frumoasa…dak komentati k sa va aflati in treaba….!

  4. e cea mai tare compunere!!!!!!!!!!!Ai o imaginatie bogata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • buna compunere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Mie numi trebuie compunerea, dar este excelent.Poate îmi va ttrebui într-adevăr intr-o zi .Mai Știi? Și celor care nu le plac titlul , este foarte gresit ce spuneți ca titlul este specific dcompuneri. Și titlul este ,, O iîntâmplare neobisnuita" chiar este bun pt. ca nu vezi tu înfiecare zi nniștecapre care se bat pe un pod construit de ssăteni sau orășeni din tara aceasta.Tineti minte.:))))))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.