O zi de naștere la Therme – compunere timp liber

0
2731

O compunere despre o zi de naștere la Therme. Textul prezintă o petrecere într-un complex cu ape termale din București, pentru a sărbători o zi de naștere. Compunerea poate fi folosită și ca temă pentru o vizită oarecare în timpul liber.

Compunere în vizită la Therme
În vizită la Therme

Sâmbătă dimineață sunt invitată la Therme. Este ziua de naștere a prietenei mele, Ina.

A pregătit niște invitații foarte drăguțe, pe care le-a pregătit chiar ea. Invitația era, de fapt, o aripioară gonflabilă de care a agățat un carton pe care scria că i-ar face plăcere să ne putem vedea să sărbătorim ziua ei de naștere. Mi s-au părut o invitație inedită. Tot acolo scria că cei care vor fi prezenți acolo vor avea parte de o dimineață altfel. Vom avea la dispoiție dulciuri și băuturi proaspete din fructe, dar și a doua aripioară gonflabilă.

Ads

Desigur că voi fi prezentă la sărbătorirea zilei ei de naștere. Doar e prietena mea cea mai bună. În plus, nu voi pierde ocazia să mă zbengui câteva ore bune în apa termală atât de plăcut de caldă și de sănătoasă. Și cu mai plăcut să știi că afară ninge și este ger, iar tu te poți distra într-o atmosferă de vară.

Astfel că sâmbătă, la ora 10.00, punctuală, cum mi se solicita în invitație, am ajuns la Therme. Am îmbrăcat costumul de baie și am intrat în zona dedicată copiilor. Acolo m-am întâlnit cu Ina și câțiva dintre invitați ei care deja ajunseseră. I-am oferit cadoul pe care i-l pregătisem și am hotărât că era vremea sa ne pornim la joacă.

Am înotat, am jucat volei și multe alte jocuri care pe cat de interactive erau pe uscat, mult mai haioase păreau a fi în apă. A fost mai drăguț că ne-am împrietenit cu un alt grup de trei fetițe care au venit cu jocuri noi, pe care le-am încercat împreună.

După ce am obosit de atâtea jocuri am fost invitate, inclusiv celelalte fetițe cu care ne-am împrietenit, să mâncăm tort și să îi cântăm “La Multi Ani!”.

Am mâncat un tort delicios cu cremă de cacao și fructe. Credeam că mi-a făcut mie o surpriză și a adus totul meu preferat. Dar, pentru că suntem prietene bune, bineînțeles că este și preferatul ei.

După ce lins pe degete de bun ce a fost tortul, Ina, prietena mea, a desfăcut toate cadourile și a fost încântată de toate lucrurile pe care le-a primit. Ne-a mulțumit tuturor pentru darurile primite și a promis că anul viitor vom fi invitate într-un loc și mai frumos. Se va gândi din timp și va alege în loc în care să ne simțim și mai bine.

La rândul nostru am primit și cea de-a doua aripioară gonflabilă. Vom avea o pereche completă. Este un obicei al familiei ei ca sărbătoriții să ofere un mic cadou invitaților. Ne vom aminti, astfel, la vară, ce bine ne-am distrat în timpul iernii.

Așa am petrecut dimineața de sâmbătă, cu prietenele mele, într-un loc nou și mult diferit față de alte locuri în care am mai fost invitată.

La Multi Ani, prietena mea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.