O scrisoare către Moş Nicolae

5
2317
Dragă Moș Nicolae,
Îți scriu această scrisorică la îndemnul mamei mele. Ea spune că trebuie să știi mai multe despre mine ca să poți alege cât mai bine cadourile pe care mi le vei aduce. Înainte de orice vreau să-ți spun că am încercat cât am putut să fiu cuminte, la școală și acasă, să învăț și să o ascult pe doamna învățătoare. Uneori nu am reușit chiar cât mi-aș fi dorit, dovadă unele reproșuri pe care mi le-a făcut mama. Din câte am înțeles de la mama mea este loc de mai bine. La școală am primit calificative de excelent, foarte bine și un singur bine. Moșule sunt mândru nu am avut niciodată calificative de suficient sau insuficient!

Moșule, în privința cadourilor pentru noaptea în care te așteptăm să ne pui daruri în ghetuțe, nu am preferințe. Orice e binevenit și primit: dulciuri, fructe, o carte etc. Moșule am să-ți pregătesc pe măsuța de lângă ușă niște prăjiturele și un pahar de lapte. Să le guști moșule, sunt preferatele mele!

Să știi că anul acesta o să-mi curăț ghetuțele – le voi spăla și șterge – cu o seară înainte. știu că anul trecut am uitat moșule, îmi cer scuze, nu se va mai întâmpla niciodată. Promit!

Moșul mai am o rugăminte, dacă se poate să nu-mi aduci anul acesta o nuia. Promit că o să fiu cel mai cuminte copil, nu va avea nevoie mama mea de acea nuia!

Ads
Te aștept cu nerăbdare și te iubesc moșule,
Sebi
Nivelul compunerii: clasa a II-a, clasa a III-a, clasa a IV-a.

5 COMENTARII

  1. Eu sunt Georgica,am 9 ani si sunt foarte cuminte la scoala dar si acasa.Sunt forte bun prieten si daca gresesc cuiva imi cer iertare.eu mi-asi dori foarte mult un LEGO si altele care crezi ca mar incanta.Eu cred ca imi vei indeplini dorinta mea.Iti multumesc foarte mult pentru ca mi-ai citit scrisoarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.