Creația este un joc din care nu lipsește aventura – compunere

9
974

Tema de astăzi este o compunere despre creația ca joc și aventură și are ca titlu impus „Creația este un joc din care nu lipsește aventura”.

compunere creatia este un joc din care nu lipseste aventura
Creația este un joc din care nu lipsește aventura

În clasa a V-a, pentru ora de Desen artistic și educație plastică, am avut de realizat câteva lucrări cu temă liberă. Doamna ne-a spus că cele mai bune lucrări vor participa la un concurs județean cu premii. Am fost hotărât să particip la acest concurs, deoarece credeam că sunt talentat la desen. Dar nu aveam nicio idee despre ce aș putea desena. Am mers acasă și am vorbit cu părinții, cerându-le sfatul despre ce aș putea să desenez. Mama mi-a spus că lucrările trebuie să mă reprezinte pe mine și că ele trebuie să fie legate de viața mea. Atunci mi-a venit în minte o idee: ce ar fi, să imaginez câteva scene din jocul meu preferat, Word Warcraft. După câteva încercări mai puțin reușite, am desenat 3 planșe, în care, eroii mitologici din jocul pe computer înfruntă o serie de adversari fioroși. Cu ajutorul doamnei profesoare, am definitivat lucrările și le-am trimis la concursul de desen. Lucrările mele au fost selectate pentru concursul final. Juriul, care a apreciat cele 10 desene din faza finală, a hotărât că unul din desenele mele merită premiul întâi. La festivitatea de premiere am fost împreună cu părinții și fratele meu. Toată lumea m-a felicitat. Am fost foarte bucuros de reușita mea. Tot la acea festivitate, am cunoscut și alți copii de-o vârstă cu mine, cu care am legat prietenii. Și astăzi ne vedem, din când în când, iar uneori, jucăm pe internet, împreună, jocul nostru preferat, Word Warcraft.

Ads

9 COMENTARII

  1. Fata de alteleaici mi se pare ca ti-ai povestit povestea din viata ta,nicidecum o compunere incare sa spui ca soarele isi trimite razele jucause,sau printr-o pictura divina,exista si erori.Deci felicitari,dar…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.